Om Bloggen

Min blogg Bara Det Ljuvligaste kom till ganska exakt för ett år sedan. Det var några dagar som jag låg hemma sjuk och hade så otroligt tråkigt. Plötsligt kom jag på tanken att jag kunde ju försöka mej på att skriva lite blogg. Så jag satte mej framför datorn och började knäppra. Det svåraste var att hitta på namnet till bloggen, jag hade en hel del alternativ jag bollade med. Grunden var i alla fall att min blogg bara skulle handla om positiva saker, där skulle inte finnas plats för gnäll eller negativitet. Så därför valde jag tillslut Bara Det Ljuvligaste.

Aldrig hade då jag trott att jag skulle bli en bloggerska! Jag har alltid funderat över varför människor vill skriva dagbok om sina liv och lägga ut det på nätet. Men nu har jag ju insett att man kan skriva om vad som helst, man behöver ju inte exploatera sej själv. I början var min blogg en allt i allo blogg. Jag skrev runt lite på måfå utan att riktigt ha en plan med det hela, men så småningom kom bloggen mer och mer in på mitt favorit ämne - inredning! Jag älskar ju allt som har med inredning att göra och en stor del av både min tid och mina pengar går åt till det. Det blir ju liksom helt perfekt att ha en plats att dela med sej av allt det fina på. Loppisfynden, de smarta idéerna, pysslen, inköpen, arrangemangen mm.


Tack vare bloggen har jag upptäckt min kreativa sida. Det började med smått pyssel och nu är det frågan om stora möbler. Möblerna tar upp allt mer av min tid och det är jag verkligen glad för, jag har ju väldens bästa hobby! Jag fixade upp så mycket saker att jag tillslut ville ha en egen kategori för det, så jag började kalla det för Ljuvlifiering. Då är det frågan om att jag har piffat upp något enligt min egna stil och så finns det såklart alltid både före och efter bild.

Genom bloggandet har jag inte bara lärt mej en hel del om inredning utan också väldigt mycket om mej själv. Det känns nästan som om jag har blivit en helt ny person sedan jag började blogga. Kort sagt kan man säga att jag har fått en mer positiv syn på livet, för nuförtiden går jag ju omkring och letar efter bara det ljuvligaste hela tiden. Bloggen har tagit mej till ställen som jag aldrig ens hade kunnat föreställa mej innan! Och det här är väl bara början...

Nu vill jag tacka alla mina läsare! För det är ni som håller mej motiverad att fortsätta skriva, fastän tiden knappt vill räcka till mera! Så tack för ert trogna läsande och era fina kommentarer! Och till alla er som inte känner till min blogg, kom in och ta en titt!

Camilla från Ljuvligaste
23.11.2013