13 november 2019

Min största dröm har gått i uppfyllelse!

Nu har jag något så otroligt spännande att berätta att jag bara måste komma in här för att dela de otroliga nyheterna med er! Det är nämligen så att jag har startat min egna inrednings nätbutik Cimla Interior och idag har den öppnat!


Jag är så otroligt glad och ivrig över det här! Det är något jag velat göra såå otroligt länge! Jag minns hur jag som liten tyckte det var roligt att sälja. Jag byggde bl.a. en butik av pafflådor under mitt skrivbord och sålde mina skatter till min familj.

I lågstadiet deltog jag, tillsammans med mina två bästa vänner, ivrigt i försäljningen inför lägerskolan. Vi pysslade påsk pynt och sålde våra kreationer i det lokala köpcentret.

Vägen hit har varit en lång process, med otaliga kurser och förberedelser. Men väl värt det! För tillslut bestämde jag mig för att ta mod till mig och starta mitt företag och öppna min butik. Jag bestämde helt enkelt att jag inte, som gammal, vill titta tillbaka på mitt liv och ångra att jag aldrig vågade förverkliga min dröm.

Allt har gått väldigt fort i startskedet. Efter många års förberedelser tog själva öppnandet bara en dryg månad, men då har jag jobbat från morgon till natt och dessutom fått en hel del hjälp av både min sambo och min familj.

Men tillräckligt om mig! Nu är ni säkert ivriga att höra mera om butiken! Butiken heter Inredningsbutik Cimla Interior och fungerar som en nätbutik i Finland i början. Ni hittar den här: Sisustusliike Cimla Interior Än så länge finns nätsidorna bara på finska, men planen är att också göra en svensk och en engelsk version så fort som möjligt.

I sortimentet finns alla möjliga fina inredningsdetaljer som jag handplockat. Till salu finns bl.a. dynor, prydnadsföremål, ljusstakar, lyktor, förvarings lösningar, textiler, köksredskap, inredningsdetaljer till barnrummet och en hel del fint att ge i present. På bilden nedan ser ni ett smakprov av vad som hittas i butiken just nu.


Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas i butiken!
Ta gärna en titt och berätta vad ni tycker!
Jag är ivrig över att höra er feedback!
Det här inlägget är gjort i samarbete med Sisustusliike Cimla Interior

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)