14 november 2012

Nattlig Kreativitet

Hur kommer det sig att jag alltid, mitt i natten, blir kreativ, motiverad eller inspirerad? T.ex. kan jag plötsligt få för mej att städa och så städar jag hela huset. Eller lust att möblera om och då kan jag möblera om hela rum. Ett par nätter sedan blev jag inspirerad att få hundsängen klar och fixade det. Någon gång kanske jag testar en ny make up, fixar naglarna, lagar i min inrednings scrapbook, lär hundarna nya trick.. You name it! Men allt det här slår alltid till på natten.


Nu har jag suttit på vardagsrums golvet och pysslat flera kort. Först blev jag ivrig på att pyssla lite miljövänligt, med pappret Bens present var i. Sen kom jag på att tidningar kan ha fina bilder och så blev det några kort med bilder jag tyckte om. Det blev både julkort och övriga.


4 kommentarer:

 1. Jag har precis samma "problem" och så kan man inte sova förrän man fått gjort det man blivit inspirerad till :D Just bra! det blir som bäst om natten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag försöker inte ens sova mera när jag blir inspirerad, utan stiger genast upp och gör det, för annars ligger jag bara och tänker på det och får inte sömn :)

   Radera
 2. Helt superfina kort :)Vad säger hundarna om att göra konster på natten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Dom blir bara glada när de händer nånting :)

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)