10 december 2012

Ekenäs Julmarknad

På söndag åkte jag och mamma iväg till Västra Nyland. Ekenäs julmarknad hör nog till de bättre sakerna  här i livet! Bättre julstämning får man nog söka efter, förutom på själva julafton då såklart :) Ekenäs är en helt ljuvlig liten stad och helt underbar att åka till både på sommarn och vintern. 








Och när man nu en gång är i Ekenäs är det ett måsta på att besöka Café Gamla Stan som har världens godaste chokladkaka, det är lite av en kladdkaka och det är nästan värt att åka en sväng till Ekenäs bara för den :) Cafét är väldigt mysigt och ljuvligt varmt med sin brasa, där kan man tina upp efter en hel dag ute på marknaden. Café Gamla Stan ligger på Bastugatan 5. Rekommenderas!  



Fynden

3 kommentarer:

  1. Härliga foton från Ekenäs julmarknad.
    Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera
  2. Hej. Månne du också tittade in i Designwest på Gustaf Wasas gata 9 när du besökte Ekenäs Julmarknad? Jag har tex ett stort sortiment av GreenGate :) Du kan kolla utbudet på www.designwest.fi
    H. Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, är det sant! Den butiken har jag inte vetat om! Jag som älskar GreenGate, där missade jag verkligen!! Nästa gång måste jag absolut komma och titta in! Kan man beställa via nätet?

      Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)