22 december 2012

Julgran i Stugan

Idag var gubben min ut i skogen och skaffade oss en julgran :) Han högg en liten fin till oss och en större fin till mina föräldrar. Hundrana fick också vara med till Liljendal och busa i snön, Mollan tyckte det var så roligt och hoppade omkring och krälade i snön, medan Ellie fint och nätt trippade efter.

Syns det att Molly har busat i snön ;)

Jag pyntade vår gran genast när den kom hem och oj så det blev mysigt! Vår gran går i vitt glitter och guld, jag tycker om att ha lite ordning på det hela :) Det är nog så ljuvligt med gran! Vi har inte haft gran på ett par år, men det hör nog till. Fast den är liten, så gran ska det vara :)
2 kommentarer:

  1. Ååh, Molly ser ut att ha haft en superdag! Och jättefin gran! blir lite smått avundsjuk, för jag är allergisk för granar, så det blir bara plast. Vi skall inte ha nån julgran iår, för vi firar inte jul hemma i lägenheten, men hoppas att det finns en där vi skall vara. Julgran=JUUUUL! <3

    SvaraRadera
  2. Äsch vad tråkigt att vara allergisk! Det ser verkligen ut som om Molly haft det roligt :) Ben tog också en del filmer, där hon ser överlycklig ut :) Vi firar inte hemma hos oss heller, men det är mysigt med granen ändå :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)