26 januari 2013

Utvärdering Av Yves Rocher Inköp



Nu har jag ju fått de produkter jag beställde från Yves Rocher, (ni kan läsa om det här och här). Nu har jag ju haft chansen att prova på dem, så jag tänkte utvärdera dem lite, så ni vet vad det lönar sej att köpa och vad det lönar sej att undvika.

Eau de parfum

Den här parfymen, som jag fick som födelsedagspresent, tyckte jag vääääldigt mycket om! Det var bara en liten flaska, men jag tänkte att om jag använder av den flitigt så kan jag få köpa en större flaska för den var verkligen bra! Just min smak! Det är en söt blommig doft. Den sitter i länge, fast alltid skulle man ju villa att parfymen satt längre :) Den finns att beställa här i olika storlekar.

Tuoksuva vartaloemulsio

Den här doftande kropps lotionen, som hör till samma serie som parfymen, doftade också alldeles ljuvligt! Den var en väldigt lätt lotion som snabbt sögs in i huden, perfekt för mej som inte tycker om när man blir flottig. Den kan ni beställa här.





Läppomadorna var helt bra och de hade ljuvliga dofter. Jag vill bara varna att hallon läppomadan har färg, så man får inte köra utanför läpparna med den, då ser det ut som om man har lånat mammas läppstift som liten. Hallon finns här och vindruva finns här.

Puhdistusliinat



Den här fuktgivande rengöringsservetten var väldigt bra. Doften var helt ok, den putsade bra bort mejk runt ögonen och efteråt kände man att huden var återfuktad och att det är helt ok att hoppa över ansiktslotionen på morgonen om man använder en sådan här.





Båda duschgelen har en god doft. Men jag kanske tyckte lite mera om mandelns doft. Mandel finns här och bomull här.





Alla tre handkrämer sögs in snabbt, vilket var exakt det jag ville ha. Och alla doftar bra, men godast var nog den ljusröda som hade doft av marschmallows. För att hitta dem och andra handkrämer kan ni klicka här.



Det lönar sej att beställa nu för de har -50% på många produkter då de säljer lagret tomt.

4 kommentarer:

  1. Ojj marshmallows handkräm låter ju härligt <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och det var den :) Söt tub också :)

      Radera
  2. Grattis - du är utsedd till veckans kommentatör.
    Nu finns du länkad på kommentatörssidan, länkad under min header under hela kommande vecka samt ett inlägg där jag också länkat till din blogg. Om du vill får du givetvis tillgång till bilden jag knåpat ihop. Bara att säga till.

    :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj tack så mycket! Det var ju verkligen roligt det här! :)Och bilden var ju jätte fin, du har verkligen greppat vad bloggen hanbdlar om. Vad roligt att du njuter av bloggen! Bilden var jättefin och iafll du ville skicka den till mej skulle jag bli jätte glad :)

      Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)