19 mars 2013

Gratis Nyckelställ

Här på veckan fick jag det söta nyckelstället Duo Sparrow från Qualy. Jag har redan tidigare funderat på att köpa de söta fåglarna, jag är nämligen hopplös på att komma ihåg att ta med mej nycklarna när jag går hemifrån. Nu blir det lättare, då de syns bredvid dörren :) Jag blev så glad när jag såg att min panel hade dessa i sin panelbutik, så jag var ju genast tvungen att beställa dem :) Förutom att fågeln är en söt nyckelring är den också en visselpipa :)

Jag är alltså med i en panel och svarar på olika frågor. För varje enkät jag fyller i, tjänar jag poäng. Jag väljer själv hur ofta jag vill svara på enkäter. Poängen kan bytas ut mot saker i panelbutiken. De har bl.a. skönhetsprodukter, inredning, barn saker, dvd:n, spel, smycken, handväskor mm.

Ifall ni är intresserade av att komma med i panelen, skriv in er e-mail som kommentar, så kontaktar jag er angående uppgifter jag behöver för att skicka en inbjudan.

Här kan ni se vad annat jag fått.
8 kommentarer:

 1. Vilken fiffig idé :D faktiskt jättesöta. Jag är ju medlem, men jag har inte varit aktiv med att svara på enkäter.. det är lite jobbigt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det, men sen får man fina saker när man varit duktig :)

   Radera
 2. Kanske man skulle kunna ta ett prov och vara med i panelen, låter ändå lite kul. @: janni.rkoski@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Jag har varit med ganska länge, och jag har tyckt om det. Man svarar bara då man har lust, vilket gör det skönt :)

   Radera
 3. Åh sånt gillar jag :) speciellt när det är långt på egna villkor :) skicka gärna åt mig! :)
  Vill ogärna lämna ut min e-mail adress offentligt, om du går in på min blogg hittar du den där till höger :) Snälla gör det trots "besväret". :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inget besvär! Roligt att du vill vara med :)

   Radera
 4. Kanske man borde testa;) sabbe@muho.fi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Du har fått en inbjudan :)

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)