15 april 2013

Att Borsta En Mittelspitz

Så här ser det ut när man borstar en Mittelspitz, speciellt så här på våren. Hon smalnar till ganska rejält efter att vinterpälsen åkt av.


8 kommentarer:

 1. Oj vad hon är söt. Det var en rejäl hög av hår.
  Bättre att borsta än att ha den där mängden runt hushållet.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Så söt! Mia

  SvaraRadera
 3. Söta Manasse vilken hund. Borde göra det åt vår hund också. Fast hon är inte så samarbetsvillig:) vill bita i borsten.
  Linnéa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, den här lilla typen var lite smartare som valp, hon bet i handen som höll i borsten :)Men nu har hon lärt sig att allt går smidigare om hon är medgörlig :)

   Radera
 4. Hihi,,det där känner jag igen! :) Har en pom och jag brukar bli förvånad när jag gör hennes vår o höstborstning,,hopen på golvet är större än hunden:) Och vilka fina bilder du har på allt! Gör du också om möblerna själv? glad vår från Lilian på Hobby-hoppan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha :) Men det känns ganska bra, för då märker man att det gör någon skillnad då man borstar. Vår Cavalier kan man lika gärna lämna oborstad för det lossnar knappt några hår alls :)
   Jag ska faktiskt hämta ett skåp idag som jag ska fixa om. Men hittills har jag bara fixat om små grejer. Hoppeligen fler i framtiden :)

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)