10 april 2013

Pyssel Platsen - Bli Medlem Nu

Jag hade egentligen tänkt hålla mej i kulisserna, men jag märkte att det var svårare att få tag i målgruppen än vad jag hade trott. Så nu måste jag bara ge upp och berätta om det här för er, så att sidan har en chans att komma igång på riktigt!

Jag har alltså startat en samlingsblogg som heter Pyssel Platsen. Den är till för alla pyssliga, kreativa DIY personer som älskar att pyssla och dela med sej av fina idéer och också bli inspirerad av andras. Bloggen är öppen för sina medlemmar. Man får gärna logga in och skriva om sina egna idéer och pysselprojekt (stora som små) eller tipsa med en och annan länk om något pyssligt man hittar på nätet.

Jag hoppas ni ska trivas på Pyssel Platsen och blir överlycklig om ni hjälper till att få igång bloggen genom att bli medlem! Efterhand som vi blir fler kommer det att bli mera liv och rörelse på bloggen! Hoppeligen kommer jag också att hitta sponsorer till en och annan utlottning emellanåt.
Jag hoppas du tittar in på Pyssel Platsen 
och kanske till och med blir medlem!
Det ska bli så spännande att se dina kreativa idéer!


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack! Både Elvornas hem och Änglarnas hus skulle passa med på den samlingsbloggen, det är bara att skicka mejl till pysselplatsen@hotmail.com, om ni vill vara med :)

      Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)