6 maj 2013

Chevré Broiler Med Ugnstomat och Svamp

På veckoslutet gäller det ju med lite finare mat, som gärna kan ta längre att tillreda. Några veckoslut sedan hittade jag på ett broilerrecept som jag nu tänker dela med er. Tyvärr finns det inga mängder då jag lagade på högt. Men det är bara att använda ingredienserna enligt egen smak.



Recept på Chevré Broiler
Broiler filé
Tomat
Champinjoner
Vitlöksklyftor
Chevré ost
Citronsaft
Salt
Svartpeppar



Lägg ugnen på 200 C. Ytstek broilern i en stekpanna. Skär champinjoner och halvera vitlöksklyftor. Lägg svampen och vitlöken underst i en ugnsform. Lägg tomaterna på sidan och broilern ovanpå. Krydda med citronsaft, svartpeppar och salt enligt smak. Låt vara i ugnen i 45 min. 5 min före du ska ta ut maten täcker du broilern med chevré skivor. Smaklig måltid!


6 kommentarer:

  1. Nam...ska testa!

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj de ser läckert ut, måste testas vid ett passligt tillfälle.
    Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera
  3. Tack snälla. Vad gott detta låter.
    Kram Agneta

    SvaraRadera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)