25 november 2013

Julen Smyger Sej In

Julen har småningom börjat smyga sej in i vårt hem, mest i tamburen. Det har ju börjat komma julpynt till butikerna och man fyndar ju lite här och där. Det känns inte som någon idé att packa bort det bara för att om någon vecka plocka fram allting igen. Så de nya sakerna har fått stå framme. Så här ser det ut hos oss när man kliver in genom dörren. Lite små mysigt blir det ju.


11 kommentarer:

 1. Wow va ljuvligt juligt!

  SvaraRadera
 2. Jag blir galen av ha-begär när jag ser alla vackra saker och små ting du har här! Beundrar verkligen ditt stil-sinne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för din fina kommentar! Man blev ju verkligt glad av den! :)

   Radera
 3. My gosh så fin hjärt-lykta! Och ugglan har sin egen lilla charm ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev så förtjust i dem båda när jag såg dem så de bara måste följa med hem, jag tycks ha dille på silver, zink och fattigmansilver för tillfället :)

   Radera
 4. Vart har du köpt ugglan och hjärtlyktan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, sakerna är köpta här i Finland. Ugglan från HongKong och lyktan från Kodin1. Jag har bägge kvar ännu, men har övervägt att sälja dem på nätloppis.. Det lönar sig att kasta ett öga på mina Huuto sidor: www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1898758

   Alternativt kan man följa mej på facebook så får man reda på när jag lägger nytt till salu: https://www.facebook.com/maalaisromanttisetkalusteet

   Radera
  2. Hååh jag skulle vara jätte intresserad av att köpa bägge isf...! När har du tänkt lägga ut dom och hur ser de ut med frakt till Sverige?

   Radera
  3. Maria (Zaakrisson@hotmail.com)11/3/16 15:20

   Oj! såg inte att de va på finska! Ja, då kanske de blir lite svårt?
   Har nämligen letat efter denna lykta ett bra tag..

   Radera
  4. Hej, så synd.. Ja det är ju som Tradera, bara de i Finland kan handla på Huuto. Men ifall jag bestämmer mej för att sälja den, så verkar frakten bli 25 €.

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)