10 juni 2014

Fyndat Vitrin och Åker Blommor

Jag har gjort jätte många fina loppisynd på senaste tiden, men nöjdast är jag nästan med det här, för det här fyndet kom hem till oss nästan av misstag. Jag hade hittat en alldeles ljuvlig hylla, som ännu väntar på att bli upphängd, på ett loppis på internet. När jag sedan åkte hem till damen för att hämta hyllan, visade hon det här lilla mini vitrinet åt mej på samma gång. Såklart blev jag ju pang förtjust och vitrinet följde med hem, helt oplanerat. Jag var nästan ännu gladare över mini vitrinet än hyllan, för det blev ett överrasknings fynd. Så kan det gå ibland.

Helst skulle jag villa ha vitrinet i köket, men vi har så begränsat med utrymme där, så det får stå på köksbordet tills vidare. Det passar faktiskt riktigt bra där. Just nu har vi en hel del blommor hemma. Enligt mej behöver blommor inte vara så dyra för att vara fina. Jag tycker att simpla åkerblommor kan vara hur fina som helst hemma. Jag ställer dem lite här och var för att pigga upp. Sommaren är bara så härlig på alla sätt och vis!2 kommentarer:

 1. Du är en baddare på att göra fina fynd.
  Vitrinskåpet är jätte fint!
  Ha en skön torsdag!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :) Det är nog min favorit syssla att gå omkring på loppisar och fynda och att surfa runt på nätet på nätloppisarna :)

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)