4 juni 2016

Vår Terass Är Klar

Jag har alltid drömt om att få ha en paviljong i min framtida trädgård. Här i vårt lilla hem har vi en terass på baksidan, som är rätt så stor. Först funderade jag på om man borde såga bort lite terass och ha lite planteringar istället. Men sen slog det mig! Nu har jag ju äntligen chansen att få min efterlängtade paviljong! Efter mycket letande efter rätt möbelgrupp till paviljongen och lite små detaljer och en hel del byggande, kan vi nu sitta och njuta av grillfester ute om kvällarna och av frukost om morgnarna, som i en egen liten sommarstuga på gården.
4 kommentarer:

 1. Snyggt. Bra jobbat 😊

  SvaraRadera
 2. Hej, så fint det blev. Jag har även längtat efter en paviljong där man kunde sitta och njuta under sköna varma sommarkvällar. Dessvärre var det nog fel år att skaffa det då vi inte en endaste kväll kunnat sitta där pga detta j---a väder. Men har inte gett upp hoppet...det blir säkert en fin sensommar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, håller med om hur du känner. Vädret är inte på topp, men man får njuta de stunder man kan. Och när man har tak kan man mysa under filtar i regnvädret med :)

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)