21 januari 2017

Gerard Cosmetics - Hydra Matte Liquid Lipsticks

Nu har jag hållit på och provar Gerard Cosmetics liquid lipsticks. Jag måste säga att jag är helt förtjust i dem! De är i så fina färger, de sitter som berget och de kladdar inte omkring läpparna. Det är ungefär allt jag önskar av ett läppstift. Lägger jag på det på morgonen sitter det kvar ännu på kvällen, såklart behövs lite påfyllning efter att man ätit, men det får man förvänta sig av alla liquid lipsticks. Här kommer de fyra färgerna jag har:



Serenity
Serenity är en färg som påminner mycket om läpparnas egna färg, fast den har liksom lite mer färg i sig.

Serenity

Serenity

Everything Nice
Är en mörkare version av mina egna läppar och bra att använda när man vill ha ett mer dramatiskt uttryck.

Everything Nice

Everything Nice

Skinny Dip
Är min personliga favorit av dessa fyra. Den är en ganska kall färg, lite lätt lila. I början förstod jag mej inte riktigt på den, men efter att jag vant mej vid den tar jag gärna på mej den när som helst!

Skinny Dip

Skinny Dip

Mile High
Mile Hight är som en mörkare version av Skinny Dip. Den är också en kall ton, aningen lila skiftande. Den här färgen passar bra ihop med boots och läderjacka, om ni förstår hur jag menar. Det är liksom en cool färg.

Mile High

Mile High

Jag har varit så otroligt nöjd med de här liquid lipsticksen, 
jag kommer definitivt att köpa fler!

1 kommentar:

  1. Blackjack Casino | JTM Hub
    We provide 남양주 출장안마 an extensive gaming experience for 충청남도 출장마사지 the Blackjack game players. It can be played online or 광명 출장안마 in 동두천 출장마사지 demo mode. 계룡 출장안마 Enjoy free play or find a bonus

    SvaraRadera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)