4 december 2012

Redo För Fest

Idag stack jag mig på nytt in till Itis för att plocka upp de reserverade grejerna :)
Jag har varit väldigt duktig på smart shopping idag, svart är ju något som aldrig går ur mode och dessutom väldigt lätt att passa ihop med vad som helst. Och glitter och bling kommer jag nog aldrig att tröttna på!

Jag har länge sökt efter ett par ganska simpla men ändå snygga svarta festskor med en låg klack, för att undviker benbrott :) Dessa var perfekta! Med en liten låg klack som är placerad mitt under hälen ger dessa maximal stabilitet. Jag hittade dem på Halonen. Mycket nöjd! Nu måste jag bara byta ut korkopalan (ber väldigt mycket om ursäkt, känner bara till det finska ordet) och sen är de good to go :)
Förra veckoslutet hade jag ett problem; kameran, telefonen och allt annat man behöver med sig i festväskan rymdes inte i min nuvarande festväska. Nu hittade jag då en på Glitter av redig storlek, här ska det nog inte bli problem med att få allt att rymmas :) En annan sak är om den är för stor, men jag tror det blir bra :)Det här svarta diademet hittade jag på Bijou Brigitte. Fint till t.ex. julen.
Nu var jag dessutom och tog mej en ny närmare titt på utrymmena där Ur & Penn och New Yorker ska öppna, utanpå stod det att Ur & Penn öppnar Januari 2013 och New Yorker Mars 2013. Det är ju en stund. Men som man säger, dom som väntar länge....

4 kommentarer:

  1. Fina skor :D Heter det månne "klack-delen?"

    SvaraRadera
  2. Juvliga skor för att inte tala om väskan och diademt.
    Kram ,Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)