11 december 2012

Se Hit!! Virtuell Önskelista

Nu har ni tur, för här kommer alla tiders tips!

Visst är det svårt att köpa julklappar, eller hur? Tänk om man på något sätt kunde veta vad folk önskar sig, istället för att köpa mera ljus, servetter och julpynt. För nog är det ju roligare att både ge och få sådant man verkligen vill ha.Det som gäller är att använda Wishlify! Det är en otroligt simpel nätsida, där man själv  lägger upp sin önskelista. Sen delar man den med sina vänner och så kan man se vännernas listor. Om du köper något till din vän (eller bestämmer dej för att köpa någonting) klickar du på reservera knappen, vilket gör att alla andra kan se att hon redan får en sådan grej. På det viset får man inte flera av samma. Nätsidan är ändå så smart gjord att man själv inte kan se vad andra reserverat på ens egna önskelista, medan andra kan se det.

Mycket, mycket smart! Stor hjälp i julklappsvimlet! Och födelsedags-presents-ståhejet med för den delen. Hela min familj använder sig av den här, vilket gör det otroligt enkelt att ge presenter i vår familj :) Jag skulle inte kunna tänka mej en jul utan den här otroliga hjälpredan!


Jag rekommenderar er verkligen att ta den i bruk. Den är så lätt att använda och väldigt praktisk! Dessutom helt gratis :)
Här ser ni en del av min önskelista som exempel

2 kommentarer:

  1. Vilken bra idé, men sen e de ju int heller kul att veta va man får :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså man får inte veta vad man får. Den visar inte vad som är reserverat på ens egna önskelista. Det är bara andra användare du delat önskelistan med som ser vad som är reserverat på din önskelista, vad det inte lönar sig att köpa :) Den är jätte bra!!

      Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)