15 juli 2013

Nytt Soffbord

Ända sedan jag och Ben flyttade ihop har vi haft ett jättefint vitt soffbord med glas yta, som mamma köpte åt oss. Men nu fick det lilla söta soffbordet maka på sej, för in flyttade ett fynd som var minst tre gånger så stort! Vilket bord! Jag hade först tänkt sälja det, men jag blev så förtjust så det står ännu "på prov" i vardagsrummet. Så stort, vitt och snirkligt härligt! Jag är såld och jag tror bordet får stå kvar "på prov" en ganska lång stund till.






11 kommentarer:

  1. Vad vackert! :) Det är inte alltid man måste ha ett litet bord i en liten lägenhet. Ett stort kan passa mycket bättre.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Det är nog bra med ett större bord, mindre utrymme, men värt det :) Och hundarna är glada då de kan ligga under bordet, det gick inta att ligga under det förra för det hade en hylla.

      Radera
  2. Underbart bord, jag är svag för snirkliga möbler också :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag vet känslan! Jag samlar på mej allt som är snirkligt :)

      Radera
  3. Väldigt fint men var det andra ändå bättre? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha :) De va ju nog av mamma så :)

      Radera
  4. Detta bord är helt ljuvligt!
    Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag är också helt förälskad!

      Radera
  5. Hej! Jag är så förtjust i ditt bord. Om du någongång bestämmer dig för att sälja bordet ring gärna på detta nummer: 0762229712. Mvh Ashna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, det här bordet är verkligen en riktig skönhet! Men jag tror tyvärr att det hålls hos oss. I början kändes det så opraktiskt då det var så enormt, men nu skulle vi inte klara oss med ett mindre :)

      Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)