21 april 2014

Namnsdag

Idag är det min namnsdag. Namnsdagar kanske inte firas så väldigt mycket, i alla fall inte  min familj. Men mamma kommer alltid ihåg en med en liten present eller en slant. I år fick jag en slant, och med den slanten köpte jag ett otroligt fint fynd i en antikbutik. Jag hittade en alldeles ljuvlig gammal köksvåg! Försäljaren tippade på att vågen är 50-60 år gammal. Jag är ju alldeles förtjust i gamla vågar! Det här är redan den fjärde vågen. Jag tycks ju vara lite av en samlare.. men måste nog säga att den här rätt och slätt är den finaste jag har!

Så tack mamma och pappa för den fina vågen!6 kommentarer:

 1. Grattis på namnsdagen!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Grattis vännen på namnsdagen :) Härlig våg och så tycker jag mycket om fatet med kaninen, sitter den fast i fatet? Var har du hittat äggen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) Fatet hittade jag i Borgå gamlastan. Kaninen sitter inte ännu fast, men jag har tänkt limma fast den, så får man en påskgodis skål :) Godisäggena är från citymarket, plockgodis :)

   Radera
 3. Nu finns det både en Blog Hop och en utlottning som man kan vinna en blogg presentation av din egen blogg i min blogg om du skulle vilja delta så är du välkommen! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html
  http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/vinn-en-blogg-presentation.html
  Delta i båda om du önskar!

  SvaraRadera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)