4 maj 2014

Vitsippor och Hembakat Bröd

Det här veckoslutet har varit jätte skönt. Vi har bara tagit det lugnt. Gått lite på loppis, varit ute och vandrat med hundarna. Gubben min har stått i köket en hel del. Igår blev det hemlagad pizza (inklusive pizza bottnet!) och idag överraskade han mej med alldeles ljuvliga hembakade semlor. Man kunde nästan tro att han var bagare till yrke, så gott som det smakade! Själv har jag varit ner till stranden med hundarna och plockat vitsippor. Vi träffade på herr och fru Hare och på Hacke Hackspett och många fler. När jag kom hem blev jag så inspirerad att fixa trädgården i skick inför sommaren, så där höll jag höll till och rensade, sopade, krattade, plockade skräp, plockade fram rabatternas kantstenar som hamnat under mull, planterade om växter som blivit för stora för att stå mitt i rabatten mm. Snart kan man njuta av en underbar trädgård! I år ska jag satsa på nya fina växter som tål vår lite mera skuggiga gård.
2 kommentarer:

  1. Wow...Va roligt att Ben har bakat goda semlor och pysslat på i köket, då är det väldigt städigt där nu ;) Ni har ju varit duktiga, fast ni har tagit det lugnt ;) Skoj att hundarna fick komma ut på promenader! Vitsipporna ser härliga ut i såsskålen. Du har igen tagit underbara foton! Det ser mysigt ut med semlorna i korgen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heh, tack. Jo, sen vi skaffade vår Kitchenaid maskin har vi bakat och hållit på en hel del båda två :) Imorgon får Ben lära mej att laga de här semlorna, för de var otroligt goda!

      Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)