16 juli 2014

Antika Fynd

På sommaren händer det så mycket så det knappt blir någon tid över för bloggen. Men bilder samlas det en hel del av. Nu ska jag visa en del av fynden från Fiskars och Billnäs. Jag hittade jättefina saker och mycket sådant som jag länge gått och drömt om. Det bästa av allt var att det gick att pruta på prisen, då känns fynden ännu mer värda. Mina absoluta favoritfynd var den gamla sifonen och oljeburken. De passar alldeles utmärkt bredvid varandra. Jag köpte också en Mårbacka, och klåpare som jag är med blommor, lyckades jag såklart få loss ett blomskaft i misstag, men det passar ju bra i vas. De söta små emaljnumrorna fyndades också, och de söta påsarna.2 kommentarer:

  1. Vilka härliga fynd du gjort. Sifonflaska har jag sökt länge efter, en snygg en, men de finns så lite av ute i loppisborden. De man hittar är ofta shabbiga och smutsiga och inte alls så fina som den du haft turen att hitta. Gillar även nummerskyltarna, fina!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är verkligen nöjd med fynden. Själv har jag också sökt sifon länge, men priserna har varit skyhöga. Det är priset var helt ok, så jag slog till :)

      Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)