21 januari 2015

Min Drömträdgård

Nu såhär efter julen finns det inte så mycket kvar att längta efter för resten av vintern. Så då börjar jag drömma om sommaren. Om gräs, blommor, träd, stränder, bilresor, glass och väldigt många soliga dagar. En av de bästa sakerna med sommaren är att få ha en egen fin trädgård som blommar. Själv har jag en väldigt liten trädgård, så möjligheterna är inte många men jag klarar mej bra. Dessutom har jag mina drömmar! Jag drömmer om att någon gång få ha ett riktigt gammalt fint stockhus med en stor lummig trädgård. Min trädgård skulle ha enorma äppelträd som skulle bilda tak över mysiga sittplatser. Jag skulle ha många små sittplatser runt om i trädgården och vid varje sittplats skulle det växa blommor som blommar just den stunden, på det viset skulle jag ha blomsterprakt hela sommaren igenom vid många olika mysiga platser. Mellan sittplatser, buskar och andra mysiga ställen i trädgården skulle det gå små söta stigar. Jag skulle gärna också ha någon fin staty här och var, gärna lätt mossbeklädd och en liten springbrunn vore inte heller så illa. Men drömmar är inte gratis, så nu gäller det att spara!

Här kommer lite fina inspirationsbilder som jag hittat på Pinterest.
Åh, vad jag längtar 
till sommaren!!

4 kommentarer:

 1. Jag drömmer också ibland om en stor fin trädgård, fast sen uppstår problemet - vem ska sköta alla blommor m.m...? Inte lär jag orka iallafall.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det gäller att satsa på blommor som ganska långt sköter sig själva. En liten skvätt vatten ibland då man kommer ihåg. Jag har funderat på att bygga ett slangsystem med kran på trappan, så vrider man bara på, låter vara en stund och vrider av. Lätt som en plätt :)

   Radera
 2. Dear Camilla,
  this post is for the heart and for the soul!!! So wonderful summer pictures! They make my grey and foggy day sunny and warm. Thank you for sharing and for inspiring me
  all my best
  Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi, thank you so much! I just wanted to point out that the pictures arn't mine, I found them on Pinterest. But it's my dream to have a garden like this one day :)

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)