4 februari 2015

Finfina Fynd!

Nu har ni inte hört av mig på evigheternas evighet. Allt det roliga har ju ett slut. Det hade också jullovet, friheten och kreativiteten. Tillbaka till jobbet och skolan och allt annat som måste göras. Och då blir det helt enkelt inte någon tid alls över för bloggen. Det gör mig såklart väldigt ledsen eftersom att blogga är en av de sakerna som jag tycker så mycket om. Men jag är stolt över mig själv över att jag har kunnat släppa skuldkänslorna och stressen över bloggandet. För jag skulle ju villa skriva oftare. Men eftersom det inte är möjligt är det onödigt att stressa över det. Jag får helt enkelt skriver så ofta jag kan och hinner och bara nöja mej med det. Jag hoppas ändå att mina läsare orkar finnas kvar på tråden, för det är underbart att ha er!

Nu ska jag visa upp lite loppisfynd jag gjorde för några veckor sedan. Jag har svårt att tro att jag hittade så här fina grejer och såklart alldeles jätte billigt! Skålen med locket har jag inte kommit underfund med vad den är till för, har inte sett sådana förut. Men antar att det är något slags serveringsfat. Ni får gärna tipsa mej ifall ni vet!


4 kommentarer:

 1. Skålen med lock är till för att serveras åt slottsherren, slottsdamen så att maten inte kallnar eller hinner flyga flugor i på väg från köket och betjänten tar sen med vita handskar av locket då det är dags att äta ;) Vackra fynd <3

  SvaraRadera
 2. Hej, vilken mysig blogg du har.
  Jag tror mer på att man haft smör i den där lilla byttan. Den ser ut att vara för liten för att servera mat i tycker jag :)
  Mvh
  Liselott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, tack så mycket! Vad glad jag blir! Men för smör är nog skålen för stor för. På översta bilden kan du se den i jämförelse med en sockerskål :)

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)