3 december 2017

Adventssljustaken

Tänk att det redan är första advent! Jag tycker det här året bara flugit förbi i ett ända nafs! Vårt hem har börjat få sin julmysiga känsla med en massa små tomtar, ljusslingor och annat julfint som ploppat upp lite här och där. I år ser vår adventsljusstake ut så här. Det ska vara simpelt men mysigt! Förra året, om jag minns rätt, så blev det inte någon adventsljusstake alls, men här hittar ni de tidigare årens: 2015, 2014 och 2013.

Igår hade vi hela min familj på besök hos oss för att fira lillajul tillsammans. Stämningen var på topp med massvis god mat, gott vin, det bästa sällskapet, julmusik, skratt, stoj och några spel. Veckoslutet innan hade vi också vår årliga glöggfest med vännerna. Man känner nog på sej att julen är på kommande då julstämningen har börjat smyga sej på en. Nu gäller det väl att sätta fart på julklappshandlandet, innan man vet ordet av är det väl redan jul.4 kommentarer:

  1. Så fin :)

    http://nouw.com/jasminetornroos/sondag-32175008

    SvaraRadera
  2. Wow, vacker adventsstake! Tack för den jättekiva kvällen igår med allt gott och för att få komma och njuta av ert vackra hem :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)