10 april 2014

Påsk i Stugan

Nu bor vi ju inte i någon stuga, men jag tycker det låter mysigare att säga "påsk i stugan" än "påsk i lägenheten". Jag älskar att pynta fint omkring mej, inte minst sagt när det blir frågan om någon säsong pyntning! Jag börjar också gärna i god tid, så får man njuta längre. Pynten har redan funnits framme en stund, men först nu täcks jag visa upp lite. Lägenheten fylldes av vide, men tyvärr blev jag tvungen att bära ut dem på gården då jag fick sådana hemska allergiska reaktioner, fastän de inte ännu blommar. Våren är en lite jobbig tid för allergikerna, ständigt går man omkring och snörvlar och nyser och får stoppa piller i sej. Men nog är det en härlig tid ändå! Jag njuter av fulla drag, men lite varmare får det gärna bli!7 kommentarer:

 1. Visst är det vackert att pnyta inför påsk. Och du lagar det så fint
  och mysigt!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Sorry skrivfel, jag menade nog pynta!!!!
  Monica

  SvaraRadera
 3. Du borde klara vide som inte är i vatten, men viden kan förstås redan ha börjat bilda pollen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa-a, har inte haft den i vatten. Med tussarna har varit jätte stora, men inget gult syns till.. så vet inte riktigt.. Men jag tror det har lättat lite sen jag slängde ut dem

   Radera
 4. Jag utsätter också mig själv och min allergi för videkvistarna. Men tycker det funkar bara de inte är i vatten. Men man är ju så olika. Fina är de i alla fall, och tjusigt har du pyntat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, där ser man sen! Jag är inte ensam galen :) De får komma in en stund igen till påsken!

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)