5 november 2015

En Till Hundsäng

Nu sover mina hundar som kungar! Vi fick ju nytt golv till köket och jag blev genast väldigt inspirerad att börja fixa lite nytt. Ni kanske minns hundsängen som jag ritade och byggde med gubbens hjälp, ni ser den här. Jag bestämde att det var dags att piffa upp den lite. Så först fick den en omgång målfärg. Det blev en levande grå, i många nyanser. Till sängen sydde jag en dyna av ett väldigt bra tyg som är smutsavstötande, perfekt för en hundsäng. Men specialtyg finns sällan med så spännande motiv, så jag fick ta till schablon och textilfärg och trycka mej ett eget mönster. Jag kan inte påstå att det här projektet var så vidare lätt, det var en hel del blod, svett och tårar. Men jag är väldigt nöjd med resultatet och det är även mina två små lurvbollar.

Men nu till sängen! För tillfället är dynan ganska fluffig och står upp över kanterna lite, men den kommer att lägga sig efter ett tag. Och så får ni en liten sneak peak av nya golvet. Fler bilder kommer när allt i matsalen, köket och tamburen är klart!


Dynan till sängen med textiltyrck

Jag älskar denna schablon!
6 kommentarer:

 1. Det blev jättefint ju :)

  SvaraRadera
 2. Så tjusig! Trist att mina hundar stenvägrar hundsäng. Soffan eller golvet, allt annat är tydligen asdåligt.. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Vår lilla vita fluffboll Molly är likadan. Därför byggde vi en hög säng. Ellie ligger uppe på dynan och Molly trivs bäst under :) Såhär brukar se ut: http://ljuvligaste.blogspot.fi/2012/11/sang-i-flitig-anvandning.html

   Radera
 3. Domser ut att trivas i hundsängen, dom ser sååå goa ut!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)