7 februari 2016

Vår Matsal

Nu är jag rätt så nöjd med köket eller det blir väl mera av en matsal.. Köket ligger liksom nästan inne i en vrå och så finns det ett utrymme för matbord bredvid, så det kanske jag får lov att kalla matsal. Men ändå, jag fick ju mina nya gardiner och så blev det ny laminat på golvet på grund av vattenskada. Från mörk rödbrunt till ljusgrått, ni kan tänka er så stor förändringen var. Tyvärr har jag knappast någon före bild, för jag har aldrig varit riktigt nöjd med vår matsal så att jag hade fotograferat där. Men nu är jag det! Så nu ska det äntligen visas upp! Min stil har ju blivit lite mera åt det skandinaviska hållet och det romantiska och lantliga har jag börjat sälja bort (se här). Men ännu finns det kvar en hel del, så just nu är det lite av en blandning här hemma. Det viktigaste för mej just nu är helt enkelt att försöka minimalisera och få mera utrymme.4 kommentarer:

 1. Ni har så härligt vackert nuförtiden

  SvaraRadera
 2. På något vis ser det väldigt snyggt ut med kombon geometriskt och romantiskt! Trodde inte att det skulle fungera, men det gör det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, roligt att höra att du tycker om det. Jag försöker göra det lite mera skandinaviskt, men det tar en stund när jag har haft en helt brocante stil tidigare :)

   Radera

Jag blir så glad av en kommentar,
så lämna gärna en rad eller två :)